Fælleshuset

Fælleshuset er beliggende:
Blommehaven 8
4390 Vipperød

Fælleshuset kan vederlagsfrit benyttes til fælles arrangementer, for såvel børn som voksne. Forudsætningen for dette er, at arrangementet er åbent for alle grundejere med interesse for arrangementet.

Desuden kan huset lånes til medlemmernes private arrangementer, med forudbestilling ubegrænset (dog for ikke-medlemmer 6 mdr.) Huset er indrettet med sal, køkken og toilet i stueplan, samt garderobe, toiletter og velkomstsal på 1.sal.

Huset kan rumme op til 60 personer og er forsynet med service, stole og borde for et tilsvarende antal (bordene har en diameter på 180 cm – Google kan hælpe med at finde passende duge).

Bestyrelsen har besluttet at man kun kan leje fælleshuset én dag i konfirmationsweekender (se også referat fra generalforsamlingen i 2018). Vi opfordrer medlemmerne til selv at aftale, hvordan fælleshuset overdrages til næste udlejer i disse weekender – så plejer det at gå gnidningfrit, og det vil være muligt at afholde 3 fester henover en enkelt weekend!

Priser pr. 17. februar 2022:
1 døgn: kr. 2000
Derudover: kr. 1000 pr. døgn
Arrangementer under 6 timers varighed: kr. 1000

For booking kontakt: Niels Ole Dvinge på tlf. 40 59 42 68.

Se hvornår fælleshuset er udlejet nedenfor.

Farvekoder:
Grøn: reservation bekræftet og forskud betalt (fast reservation)
Rød: fælleshuset er reserveret; men forskud er endnu ikke betalt (kontakt Niels Ole for at høre om reservation er mulig)